изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:58 EEST
Само безумци могат да не са наясно, че ги управляват безумци    
Коментари Чух се преди малко с един приятел, хотелиер от Варна. Собственик е на два хотела - един голям, с около 300 места, и един по-малък . Оплака ми се, че в двата хотела няма нито един турист. Нито един! А персоналът пие кафета и се забавлява. И си получава заплатите и осигуровките. Руските туроператори са отказали всички резервации. Поляците също са отсвирили Варна. Румънците препускат към турските курорти. И се сетих за тия 10 хиляди работни места, дето премиерът бил осигурил. В частни предприятия, на които бил прерязал лентата. Сетих се и за глупостите, с които ни залива Националният статистически институт и нарастването на БВП.

Знам, че ще се намерят умници, които да ми обяснят как моят приятел не умее да си управлява бизнеса. Сигурно ще се намерят и адвокати на Борисов, Горанов, Ангелкова и разни други апологети на ГЕРБ. Все типове, които доброволно или срещу заплащане са глашатаи на некадърното управление. Ще се намерят и защитници на санкциите срещу Русия и малоумната ни външна политика. Ами, защитавайте малоумието. Обаче си задайте и въпроса какво ще стане по веригата „производители - търговци - хотелиери и ресторантьори". Щото въпросът е логичен.

На тия злощастни адвокати на бойковщината, ще им кажа само, че наесен ще си късат ризите, като видят реалното състояние на приходната част в шибания ни бюджет.

Само безумци могат да не са наясно, че ги управляват безумци.

Това е.

Любомир Кольовски

http://www.cross.bg
 


Сходни връзки

Само безумци могат да не са наясно, че ги управляват безумци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди