изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:14 EET
ОТНОВО ЗЛАТО ЗА СКХГ „МИК ГЕРГАНА 90“    
СпортНа 1 и 2 юни в зала Фестивална в София се проведе най-мащабният държавен турнир „Цветята на България“ с участието на над 30 клуба и над 800 гимнастички по художествена и естетическа групова гимнастика. Истински празник на красотата, изяществото и таланта.



Регламентът даваше възможност на повече деца да покажат възможностите си като класацията бе не само по възрастови групи, а и по години.
Гимнастичките на СКХГ „МИК Гергана 90“ с президент старши треньор Йовка Няголова се представиха отлично и по блестящ начин защитиха името на добричката школа по художествена гимнастика.
Златни медали завоюваха Благовестина Костадинова – за съчетанието с бухалки, Тодорка Славова – обръч, Ралица Иванова – обръч, като и трите са ученички от Спортното училище „Г. С. Раковски“. Златен медал на топка спечели Полина Великова, която е гордостта на ОУ „Стефан Караджа“.
Турнирът бе контролно състезание за гимнастичките преди държавното първенство, категория „А“, което ще се проведе в Пловдив идната седмица.
За своя труд и показаните резултати момичетата получиха много награди и лакомства на най-красивия празник на детето – 1 юни.  НДТ


 


Сходни връзки

ОТНОВО ЗЛАТО ЗА СКХГ „МИК ГЕРГАНА 90“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди