изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:02 EEST
РЕФЕР ОТ ДОБРИЧ ПОСЕТИ СЕМИНАР НА ФИБА ЕВРОПА В МЮНХЕН    
Спорт Венцислав Великов взе участие в Семинар за потенциални съдии на ФИБА Европа, който се проведе през миналата седмица в Мюнхен, съобщава bgbasket.com. В семинара взеха участие още и реферите Мартин Хорозов и Светлана Стоянова. Нашите млади международни съдии имаха лекции в рамките на два дни, на които получиха нови инструкции относно ръководенето на мачове.

Сред лекторите бяха Карл Югебранд - шеф на съдийския отдел на ФИБА, Алън Ричардсън - съдийски отдел на ФИБА Европа, Даворин Накич -  съдийски отдел на ФИБА Европа и Рони Нан - бивш съдия от НБА и бивш председател на съдиите в лигата. Алън Ричардсън ще посети София до края на седмицата, тъй като по време на финалите за кадети ще се проведе съдийският семинар Can Do Basketball. През това време той ще обсъди с Директора на кампа и Спортен директор на ЕВРОХОЛД Балканска лига - Шай Щрикс, възможността тримата да посетят ежегодния камп на НБА съдии, който се провежда в Лас Вегас.  Припомняме Ви, че Венци Великов е от Добрич и е юноша на БК "Добрич 93", където е тренирал до 18 годишна възраст при Венета Великова и Янаки Янакиев. От 2010 година е съдия в Националната баскетболна лига, а от 2012 г. е и международен съдия.
снимка Александър СТОЯНОВ
 


Сходни връзки

РЕФЕР ОТ ДОБРИЧ ПОСЕТИ СЕМИНАР НА ФИБА ЕВРОПА В МЮНХЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди