изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:05 EET
Втори опит – НС не събра кворум    
ПарламентСофия. На вторият опит депутатите не събраха кворум, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Този път в пленарна зала се регистрираха 110 народни представители. Председателят на парламента Цецка Цачева обясни, че трети и последен опит ще бъде направен в 9.30 часа.

На брифинг в парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ обвини ДПС и БСП, че не са се регистрирали в пленарна зала. Мая Манолова от БСП пред журналисти обаче посочи, че искат да направят проверка дали депутатите на ГЕРБ вече не са тръгнали към морето.

БЕЛ. НДТ: Според Вас, има ли право една институция - в случая Народно събрание - да решава съдбините на народа и държавата, щом като рейтингът му /одобрението от избирателите/ е под 50% /днес той дори е под 20%?

София. Петъчното заседание на депутатите се провали поради липса на кворум, предаде репортер на Агенция „Фокус”. В пленарна зала се регистрираха само 113 народни представители. Въпреки направените три опита за кворум, така и в зала не се събраха достатъчно депутати.
 


Сходни връзки

Втори опит – НС не събра кворум | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди