изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:23 EEST
МИНИСТЪР КРАЛЕВ: ЗАЛА "КОНГРЕСНА" ЩЕ БЪДЕ ГОТОВА ЗА СВЕТОВНАТА ЛИГА ПО ВОЛЕЙБОЛ    
СпортХода на ремонтните дейности на зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна обсъдиха на среща министърът на младежта и спорта Красен Кралев и ръководството на федерацията по волейбол във връзка с предстоящите мачове от Световната лига.

В присъствието на министър Кралев председателят на федерацията по волейбол инж. Данчо Лазаров получи уверението от строителите, че залата ще бъде готова на 19 юни, за да посрещне мачовете на българския национален отбор и финала от Световната лига. Ремонтите дейности се извършват така, че да бъдат спазени стандартите на Световната федерация по волейбол. На 20 юни нашият отбор ще започне подготовката си за мачовете върху монтираната вече настилка.

"Проектът е изключително мащабен. Знам колко много работа по укрепването на залата беше свършена на първия етап. В срок ще бъде приключен и вторият етап от ремонта на залата, за да посрещнем първите мачове на нашия отбор", категорично заяви Красен Кралев на срещата с федерацията по волейбол.

Новост в зала "Конгресна" ще бъде монтирането на система, чрез която зрителите, които гледат мачовете по телевизията, ще могат да виждат повторения и спорни моменти от играта.

"Виждаме, че се работи много усилено, така че аз съм обнадежден, че няма да имаме проблеми във връзка с организацията на тези състезания", каза Лазаров.

 


Сходни връзки

МИНИСТЪР КРАЛЕВ: ЗАЛА "КОНГРЕСНА" ЩЕ БЪДЕ ГОТОВА ЗА СВЕТОВНАТА ЛИГА ПО ВОЛЕЙБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди