изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:28 EEST
Юве и Барса в битка за върха в Европа и прогнозите на фенките от ndtnews.hopto.org /18+/    
Спорт Ювентус и Барселона излизат в битка за трофея в Шампионската лига тази вечер на Олимпийския стадион в Берлин (21:45 часа). Под ръководството на турския рефер Джунейт Чакър, двата тима излизат в битка за требъл, след като взеха титлите в първенствата и домашните купи.

Победата за Барселона ще постави тима в престижна тройка с Байерн и Ливърпул на отборите с по пет трофея в Шампионската лига, като повече имат само Милан (7) и Реал Мадрид (10). За Ювентус купата може да бъде трета, като торинци са сред трите клуба с най-много загубени финала (по 5).
 
Барселона има положителен баланс от битките с италиански тимове в евротурнирите - 43 мача, 21 победи, 13 равенства, 9 загуби (гр. 71:43), докато Ювентус е с отрицателен - 46 мача, 16 победи, 12 равенства, 18 загуби (гр. 52:50).
 
Мачът в Берлин може да се окаже исторически за звездата на каталунците Лионел Меси, който ако вкара гол, ще стане първият играч с голове на три финала - по едно попадение срещу Манчестър Юнайтед през 2009 (2:0) и през 2011 (3:1).
 
Легендата на Ювентус Джанлуиджи Буфон пък ще търси първи трофей в Шампионската лига, а с тази амбиция на терена излизат и двама от ударното трио на Барса - Неймар и Луис Суарес.
 
Проблем за Масимилиано Алегри може да се окажат контузените Киелини и Касерес, докато лазаретът на Барселона е правен и Луис Енрике ще може да избира най-доброто.
 
Прогнозата е за горещо време през целия ден в Берлин и краткотрайни превалявания по време на мача.
 
ЮВЕНТУС - БАРСЕЛОНА
21:45 часа, пряко по bTV Action
съдия: Джунейт Чакър
стадион: Олимпийски, Берлин
 
Вероятни състави:
 
ЮВЕНТУС: Джанлуиджи Буфон, Патрис Евра, Андреа Бардзали, Леонардо Бонучи, Стефан Лихтщайнер, Клаудио Маркизио, Андреа Пирло, Пол Погба, Артуро Видал, Алваро Мората и Карлос Тевес
Резерви: Сторари, Рубиньо, Огбона, Че Челие, Пепе, Падоин, Стураро, Перейра, Коман, Йоренте и Матри
 
БАРСЕЛОНА: Марк Андре Тер Щеген, Даниел Алвеш, Жерар Пике, Хавиер Масчерано, Жорди Алба, Иван Ракитич, Серхио Бускетс, Андрес Иниеста, Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес
Резерви: Браво, Монтоя, Бартра, Адриано, Шави, Матийо, Рафиня, Педро, Серхи Роберто

blitz.bg

29 - Меси е моят нескончаем сън - 3:0 за Барса! - Гери от тесен център в Добрич.

Dani Mathers 057 - Барса са голяма фиеста на терена и в леглото на фенките - 3:1! - Рина от Пловдив.

Carmen Electra - Жега е в Албена, който и да бие - има един душ от мен, може и два, може и три! - Лена от Москва, сега на едномесечна почивка в най-хубавото летовище на България.

Veronica Zemanova 640 - Не подценявайте Юве - 1:1 и после победа след дузпите! - Венета от Каварна, от доста време в Италия...

Anette Dawn - Любимата цифра на жените е 4, но малко смеят да кажат истината - 2:2 и после дузпи. Накрая Барса ликува, а аз съм и за Барса, и за Юве, важното е спектакълът да е незабравим! -  Вера от Балчик.
 


Сходни връзки

Юве и Барса в битка за върха в Европа и прогнозите на фенките от ndtnews.hopto.org /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди