изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:01 EET
13-годишна се самоуби, след като баща й я подстрига за наказание    
По света 13-годишно момиче се самоуби, скачайки от мост над магистрала, след като баща й й отряза косата като наказание, засне подстригването й и качи клипа в интернет. Изабел Лаксамана от Такома в американския щат Вашингтон бе намерена на междущатската магистрала 5 по-миналия петък, след като е скочила от моста над пътя, съобщава "Ню Йорк Дейли Нюс". Момичето почива на следващия ден от получените рани.

Публикувани по-рано кадри в мрежата показват как Изабел стои над купчина от нейните черни, дълги коси, а на заден план се чува как мъжки глас я ругае. Въпреки това, полицията отрича видеото да е станало причината за самоубийството.

На кадрите бащата на Изабел описва нейната нова прическа като „последствията от това, че тя е сгафила”. „Човеко, изгуби си красивата коса. Струваше ли си?” Изабел отвръща: „Не”. След това мъжът я пита колко път тя е била предупредена. Говорейки тихо тя казва „много”.

Снимки от мрежата, направени преди видеото, показват, че момичето има дълга коса.

Според полицията в Такома бащата на Изабел не е искал да качва видеото в интернет и никога не е искал да го публикува.

Вместо това, очевидно клипът е качен в мрежата от трета страна, която е получила видеото „и е преценила, че ще помогне като го сподели в интернет”.

Властите са убедени, че Изабел се е самоубила поради причини, различни от видеото. В мрежата се твърди, че е възможно фаталното й решение да е свързано с тормоз в училище. От полицията в Такома отхвърлиха тази версия.   http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

13-годишна се самоуби, след като баща й я подстрига за наказание | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди