изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:27 EET
Как да елиминираш съперницата си    
Хороскоп Гаднярката е способна на всичко - тя като нищо може да ти отнеме мъжа. Време е да сложиш край на нейните изпълнения. Трябва само да научиш зодиакалния знак на негодничката и да действаш по следната инструкция

Овен

Хитра, но глупава


Мръсницата Овен може да прави впечатление на твърда и пресметлива натура. Ако разровиш по-надълбоко обаче, ще разбереш, че всичките й хитрости са театрални. Тя се има за интелектуалка, умница и същевременно отличен психолог.

Методи на борба: Постарай се да я изкараш глупачка в очите на мъжете. Тя няма да го понесе. Разбери в кои области Овенът е пълен профан и заложи на това. Ако успееш, обяви й интелектуална война.

Телец

Сексуална маниачка


Сред дамите в тази зодия няма много мръснички. Те предпочитат да посвещават силите си не на интриги и разправии, а на разнообразен секс и на любимите си деца.

Методи на борба: влез в контакт с нея. Убеди я, че мъжът ти е пълна дупка в леглото. А ако се случват страстни нощи, това е благодарение на виаграта. Не забравяй да споменеш, че той не може да понася децата. Няма да е излишна една сълзлива история за това, как пердаши отрочето ви.

Близнаци

Пъпът на земята


Гаднярката Близнаци се има за пъпа на земята. Не се интересува от ничие чуждо мнение, тъй като винаги и за всичко е права единствено тя. Обожава веселието и шумните купони.

Методи на борба: предизвикай у нея агресия в присъствието на съпруга си. В това състояние тя би отблъснала всекиго. Само си я представи: направо трепери от злоба, лицето й се покрива с червени петна! При това крещи и размахва ръце.

Рак

Без срам и без съвест


Кучката Рак е тежък случай. При първата ви среща може да ти се стори, че пред теб е невинна овчица, която е грях да обидиш. Тя обаче е опасна както никоя друга. Зад външната сантименталност и простота в общуването се крие особа без срам и съвест. На нея не би й мигнало окото да размаже съперницата си.

Методи на борба: Жената Рак е бавна и има проблеми с логиката. Спор, в който трябва да се демонстрират съобразителност и бързина, ще я постави в неприятна светлина.

Лъв

Хронична завистница


Мръсницата Лъв завижда на всички - и за нова блуза, и за нов ухажор. И това при положение, че самата тя има какво ли не и тълпа почитатели. Изобщо не може да понася чуждия успех, привлекателност и сексапилност. Другарува с грозновати и глуповати дами, за да блесне на техния фон.

Методи на борба: демонстрирай своята успешност на всички фронтове. По-често сменяй тоалетите си, пускай слухове за подаръците от почитателите си. Нека тя се убеди в твоето превъзходство и да се пръсне от завист. Мачкай я системно, внезапно и най-добре публично.

Дева

Еснафка манипулаторка


Мръсницата Дева е направо ужасна! Има остър език и мъртва хватка. Опитна манипулаторка е. Няма да успееш и да мигнеш, и тя ще направи всичко със собствените ти ръце.

Методи на борба: обърни внимание на мъжа върху нейната меркантилност и душевна коравосърдечност. Акцентирай на еснафщината и приземеността на Девата.

Везни

Сантиментална интриган
тка

Кучката Везни е истинска интригантка - тя е хитра и изобретателна. Разправата между разярени жени изобщо не я плаши. Козът на тая особа е сексапилността. Минусите - излишната сантименталност и нерешителността.

Методи на борба: спокойствие и само спокойствие. Не й обръщай внимание. Битката за чужд мъж без разгаряне на страстите и сцени на ревност не й е нужна. Ето защо ако ти се предадеш без бой, на съперницата ти ще й стане скучно и тя ще си намери друга мишена.

Скорпион

Хитра скъперница


Мръсницата Скорпион е умна, хитра и изключително ловка. Затова може доста дълго да не надушиш апетитите на тая негодница. Нейният минус е страшният й скръндзълък.
Методи на борба: насочи вниманието на избраника си към алчността на Скорпионката. Такива жени просто отблъскват мъжете!

Стрелец

Разкрепостена, но тясно скроена


Тя отговаря на своето название. Ловува мъже с финт и вещина. За примамка й служат разкрепостеността и душевността й, така мили на мъжкото сърце.

Методи на борба: знанието е сила! Но това не е за Стрелкините! Техният кръгозор е крайно тесен. Ето защо можеш да я сломиш със собственото си остроумие и широта на познанията.

Козирог

Тих ужас


Мръсницата Козирог е тих ужас. За щастие тези дами са моногамни и рядко посягат към чужди мъже. Техният минус е пълната липса на романтичност, а плюс - общителността им.

Методи на борба: не се напрягай заради нея! Проявявай фантазия в общуването с мъжа. Среща на покрива и вана с розови листенца - това е, което е нужно. Съперницата ти сама бързо ще омръзне на любимия ти със своя еснафски начин на живот, състоящ се от тенджери и пресмятане на разходите.

Водолей

Страхлива разрушителка


Гаднярката Водолей се среща рядко. Тя обаче така се развихря, че разрушава всичко до основи. Цени независимостта, обожава ярките вещи. Неин плюс е липсата на завист.

Методи на борба: тя се бои от насмешките като от огън. Възползвай се от този метод, ако някоя Водолейка застане на пътя ти.

Риби

Влюбчива мърла


Кучката Риби е противоречива натура. Остра интуиция, ум, чувственост - това са силните й места. А слабите - влюбчивост, непрактичност, лекомислие и небрежност в бита.

Методи на борба: използвай всяка възможност, за да покажеш на мъжа, че Рибата не умее да готви, да подрежда и да създава уют. Може да заложиш на нейната влюбчивост - да внушиш на хлътналия по нея, че тя е просто вятърничава жена. Една мърла в бита и развратница в живота бързо ще доскучее на всекиго.


KОМУ Е СЪДЕНО ДА СТАНЕ МИЛИАРДЕР

Оказва се, че вероятността човек да стане много богат се повишава в случай, че той е роден под "нужния" зодиакален знак. А именно под знака на Дева. Защото, както показват статистическите изследвания, през периода между 23 август и 22 септември на бял свят са дошли много повече милиардери, отколкото през останалите месеци.

Всъщност в това няма нищо удивително. Известно е, че Девите се отличават с трудолюбие, вяра в себе си и способност да мислят аналитично. Именно тези качества са необходими на финансистите!

В същото време най-малко притежатели на големи богатства има сред Стрелците - явно защото хората, родени под този знак, макар и много талантливи, прекалено често се уповават не на собствените си сили, а на късмета.  http://www.blitz.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Как да елиминираш съперницата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди