изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:27 EEST
Как зодиите пазят тайна    
Хороскоп

Как зодиите пазят тайна



Овен

Има редки зъби

Овенът е твърде ориентиран към себе си - в положителен и отрицателен смисъл. Той е едновременно самостоятелен и егоцентричен. Самоотвержен приятел, на когото може да се разчита, че ще направи подвизи от храброст, за да ви се притече на помощ. Едва ли може да разчитате да запази тайната ви - ще я изплюе не от злонамереност, а защото има редки зъби. Единствените тайни, които му е по силите да запази, са неговите собствени.

Телец

Може, но ако поиска

Телецът може да пази тайни, ако го заплашите, че ще му отрежете носа и ще се откажете от приятелството ви с публикация в “Държавен вестник”. Но мислете му, ако забравите да го предупредите! Като нищо ще изплющи на публично място най-интимни неща, които сте му казали в момент на откровение. Не че нещо - той просто истински се гордее, че има такъв загубен, извратен или покварен приятел. И не вижда нищо лошо да го сподели с целия свят.

Близнаци

Не съм аз, друг беше

Всички казват, че Близнаците много дрънкат и не може да им се повери секретна информация. С помощта на своя неустоим чар и на ловкото умение да прехвърлят вината на другите, могат да ви убедят, че не те са издали тайната ви, а вие сами сте я съобщили на целия град... примерно по водосточната тръба. Защо го правят? Заради купона - за да привлекат внимание, да кажат нещо интригуващо и да развеселят компанията. Кой ви е крив, че сте им се доверили?

Рак

Чак пък тактичен

Рак и тактичност? Не вярвайте на това какво пише в хороскопите им. Раците могат да са нетактични и директни до жестокост. Ще запазят тайната ви, разбира се. Докато не ги разгневите - тогава ще ви я изплюят в лицето, независимо дали сте насаме, или сте пред хора, които могат да ви навредят. Предупреждението при арест “Всичко, което кажете, може да бъде използвано против вас”, може да бъде мото на родените под знака на Рака.

Лъв

Благороден и подъл

Благороден, дашен, верен приятел... В лошия си вариант Лъвът се превръща в ужасно същество - гневлив и арогантен, с аристократично вирнат нос и висока самооценка. Ако реши, че сте му съперник, ще използва измами, интриги и лъжи, за да ви неутрализира. Към нисшестоящите се отнася с презрение, но все пак ги използва за дребни задачи във връзка със своите гранздиозни кроежи. Сами преценете доколко да се доверявате на такъв човек.

Дева

Само ако ви е приятел

Малко са хората, които искрено биха се заинтересували от вас и личните ви проблеми в дълбочина така, както вашият приятел Девата. Той ще ви даде не само съчувствие, но и логистична подкрепа. Ще разнищи проблема и ще предложи начин за разрешаването му. Може да очаквате да се хвърли в ревностна борба във ваша защита. Но когато не сте в беда, ще трябва да изтърпите постоянното заяждане, придирчивостта и дребнавите забележки.

Везни

Доста приказва

Везните са много мили, общителни и приказливи хора. Но понякога стават зли, заядливи и високомерни. Това се получава, когато са под стрес. Те не са от зодията на разузнавачката червеноармейка Зоя Космодемянская (всъщност тя е била Дева). От тях рядко излизат герои. Затова, когато стане напечено, си го изкарват на околните. Но ако са в добро състояние на духа, винаги ще успеят да подвигнат и вашия. Дали да им доверите тайна? На ваша отговорност.

Скорпион

(Не) би ви издал

Пазете се от Скорпиона! Това предупреждение свети като сигнален надпис от всеки астросайт. Те не са хора, те са подводни вулкани от страст, агресия емоции, прикрити под гладките води на морето. Всеки момент може да изригнат. И тогава... Дали ще използват най-срамните ви тайни като оръжие срещу вас или срещу друг обект? Ако зачитате достойнството им, те ще ви бъдат верни и ревностни приятели. Докато не открият нови, по-интересни хора.

Стрелец

Мълчи, но ако го предупредите

Стрелецът е роден за партизанин. И да го заловят и измъчват фашистите, ще мълчи като пукъл. Тайната ви е на сигурно място, но с едно предупреждение - те първо говорят, после мислят. За да сте сигурни, че няма да я разкажат на целия свят, трябва предварително сериозно да им обясните, че не бива да споделят пред никого това, което ще им споделяте. Не очаквайте да се досетят сами. Верни приятели са, но могат да бъдат нечовешки взискателни и брутално нетактични.

Козирог

Градският глашатай

Той ще запази тайната ви. На никого няма да я каже. Освен на колегите си. И на приятелите. И на хората от входа. Малко е като тези знаменитости, които се шегуват по телевизията: “Под секрет ви съобщавам, че...” Макар че е градският глашатай, Козирогът е стабиляга и можете да разчитате на помощта му. Не и ако ви е нужно рамо, на което да поплачете! Докато въздъхнете опечалено, Козирогът вече ще е оставил само облаче прах след копитата си.

Водолей

Стига да има смисъл

Казват, че Водолеите не могат да пазят тайни. Могат, трябва само да ги убедите в смисъла да си държат езика зад зъбите. Щастливци са попадналите в най-близкия приятелски кръг на Водолея. Ако успеят да преглътнат собственическото му отношение, ще се радват на неговата справедлива, себеотрицателна и дори свирепа подкрепа. Както и на непоколебимата му и неизмерима обич. Но твърде малко са тези, които получават ключ към най-тъмните стаи в душата му.

Риби

Няма да каже на всички

Нее, вашият приятел Рибата няма да издаде тайните ви. Освен на семейството си и още десетина на други хора, на които има вяра. А те вече на кого ще кажат, това е съвсем друга работа. Обикновено Рибата е изворът, от който бликат всички клюки. Не го прави от лошо. Просто няма начин да се сдържи. Рибите са отзивчиви и чувствителни хора. Винаги може да поплачете на рамото им. А после да прочетете за проблемите си в местния стенвестник.  http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Как зодиите пазят тайна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди