изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:15 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ


ОВЕН - Имате желания, които ви подтикват към себе изява и показност. Допълнителни сили ви дава и подкрепата, която имате от партньора си.
ТЕЛЕЦ –  В общуването си с другите бъдете ясни и открито заявявайте намеренията си. Това ще ви предпази от криворазбрани договорености и недоразумения.
БЛИЗНАЦИ - Не се занимавайте с несъществени неща. На вас е отредена водеща роля както в професионален, така и в обществен и битов план. Помогнете на нуждаещите се с уменията си, но се съсредоточете върху важните си задачи днес.
РАК - Прекарайте деня на открито, туризъм и ред приятни отморяващи дейности. За бизнесмените се очертават срещи, резултатите от които ще зависят от вашето категорично поведение и излъчване.
ЛЪВ - Излет сред природата, екскурзия или друго развлечение ще ви помогне да се отърсите от стреса и да останете насаме със себе си.
ДЕВА – Влизайки в партньорство с човек, когото уважавате и с общи усилия ще започнете интересен проект. Ако той е в сферата на културата или в развлекателния бизнес дълго ще се говори за него.
ВЕЗНИ - Възможно е радостни събития у дома да отвлекат вниманието ви от непосредствените ви делови ангажименти. Можете спокойно да си позволите кратко разсейване, а за някои от вас то е задължително.
СКОРПИОН - Изборът ви на цел днес ще определя и посоката ви на енергия. Всичко е във възможностите ви, стига да го пожелаете. Очакват ви делови срещи и запознанства с нови партньори.
СТРЕЛЕЦ - Изпитвате огромно желание да промените начина си на живот, но едновременно с това се плашите от неизвестността. Скоро ще срещнете човек, с чиято помощ ще се изменят доста от стереотипите в ежедневието ви.
КОЗИРОГ – Всеотдайността ви на работата заслужава поздравления. Бъдете сигурни, че усилията ви ще бъдат възнаградени. Като се има предвид и подобряването на финансовото ви състояние, денят се очертава като много успешен за вас.
ВОДОЛЕЙ - Бързо ще изпреварите конкурентите си, по на-чин, който вече сте отработили – гъвкаво и интелигент-но. А някои от вас ще постигнат и повече, превръщайки ги в партньори.
РИБИ - Без компромиси животът е труден, а за вас е важно да имате подкрепата на всички, с които се трудите и живеете.
ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди