изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:40 EEST
Почина най-известната руска лечителка Джуна    
По света Прочутата руска ясновидка Джуна Давиташвили е починала след два дни в кома без да дойде в съзнание, предаде преди минути lifenews.ru. За кончината на 66-годишната пророчица е съобщил нейният приятел актьорът Станислав Садалски.

Джуна бе два дни в кома и днес си отиде от този свят. Линейка я е прибрала от Арбат, където тя отишла в магазин до дома й да си напазарува храна. Там й прилошало. В болницата са откирли, че има сериозни проблеми с кръвта, която почти не циркулирала. Ръцете й били ледени, като на мъртвец, свидетелства Садалски.

Впрочем, тя отдавна беше мъртва, още от деня, когато синът й Вахтанг загина в автокатастрофа. Тя беше мъртва духом и телом, и просто доживяваше последните си дни. Беше загубила способността си да лекува, бързо ослепяваше. Просто не можа да преживее смъртта на сина си, допълва актьорът.

Сред известните пациенти на Джуна са: Леонид Брежнев, Иля Глазунов, Джулиетта Мазина, Робърт де Ниро, Марчело Мастроянни, Андрей Тарковски, Федерико Феллини и много други. Тя беше и приятелка с българската пророчица Ванга, припомня lifenews.ru.

Последната публична поява на Джуна бе през пролетта на 2014 г, когато в в ефира на местен телевизионен канал, заяви че пророчествата, направени от Нострадамус и от петричката пророчица Ванга за наближаващата Трета световна война след разгарянето на конфликта в Украйна, са напълно достоверни. Джуна направи и смразяващото предсказание, че нищо добро не чака човечеството занапред.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Почина най-известната руска лечителка Джуна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди