изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:10 EET
Скандална книга: Изнудвали Уитни Хюстън заради лесбо връзка /ВИДЕО/    
По света Певицата Уитни Хюстън е била изнудвана преди 23 години от адвокат, заплашващ, че ще разкрие тайни от любовния й живот. Това твърди Йън Халперин в новата книга „Уитни и Боби Кристина: Смъртоносната цена на славата”, съобщава „Ню Йорк поуст”.

Авторът се позовава на доклад на ФБР, в който се твърди, че адвокатът поискал от звездата 250 000 долара през 1992 година. Той твърдял пред федерален агент, че има информация за „романтичните връзки на Уитни Хюстън” и че ще я направи публична.

„Ню Йорк поуст” твърди, че по това време имало слухове за връзка между Уитни и приятелката й Робин Крауфорд. Според вестника, въпросът бил решен от бащата на певицата Джон Хюстън, който „направил тайно споразумение почти незабавно”.

Бившият бодигард на певицата Кевин Амънс разкрива, че Джон Хюстън много се притеснявал аферата на дъщеря му с Крауфорд да не бъде разкрита. Той дори посочва в книгата, че Хюстън му предложил 6000 долара, за да сплаши Крауфорд, и когато той отказал, му направил друга оферта – да наблюдава Уитни.

В книгата се твърди още, че дъщерята на Уитни и Боби Браун – Боби Кристина Браун, била пристрастена към наркотиците още от 14-годишна. След развода през 2007 година певицата се опитвала да закрепи кариерата си, а дъщеря й страдала и често била оставяна да се грижи сама за себе си. Тя ходела по купони в Атланта, заедно с почти осиновения от семейството Ник Гордън. Според книгата, Боби Кристина и Ник, които обявиха, че са женени, но всъщност бракът им се оказа невалиден, са имали проблеми с наркотиците в Атланта.

Три години след смъртта на Уитни Хюстън, на 31 януари тази година Боби Кристина беше открита припаднала във ваната в апартамента си в Атланта. Тя беше дълго време в кома, а след това премина на командно дишане. Въпреки това 22-годишната девойка не дойде в съзнание.

Междувременно се появиха версии, че освен наркотиците и алкохола, причина за тежкото й състояние може да е побой, нанесен й от Ник Гордън. Той я намерил във ваната и повикал помощ, но се оказа, че е скрил от полицията някои детайли около инцидента. Гордън е обект на разследване.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Скандална книга: Изнудвали Уитни Хюстън заради лесбо връзка /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди