изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:33 EEST
Пастор Родригес: Краят на света настъпва между 22 и 28 септември    
По света Краят на света ще настъпи между 22 и 28 септември тази есен. Това сочат конспиративни теории, разпространяващи се все по-усилено тези дни в интернет, съобщават "Дейли мирър" и "Дейли мейл".

Според предсказанията на пуерториканския пастор Ефраин Родригес на човечеството му остават само три месеца преди Апокалипсиса. Той твърди, че е получил послание от Бога.

Астероид щял да падне край Пуерто Рико и да предизвика земетресения и цунами. Те щели да опустошат Източното крайбрежие на САЩ, Мексико, Централна и Южна Америка.

Но не всички хора щели да бъдат заличени от лицето на Земята. За катастрофалното събитие се подготвяла малка група от илюминати - просветените, които след бедствието щели да наложат своя Нов световен ред.

Много политици знаели за предстоящата катастрофа, но не съобщавали на населението, за да не се предизвика паника. Най-вероятната причина за края на света ще бъде сблъсък с астероид и евентуалното климатично бедствие, което ще последва.

Слуховете за есенния Апокалипсис станаха толкова настойчиви, че НАСА се принуди да излезе със специално съобщение, в което изтъква, че понастоящем не съществува никаква астероидна заплаха за Земята.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пастор Родригес: Краят на света настъпва между 22 и 28 септември | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди