изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:26 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ


ОВЕН - Физическото ви състояние се подобрява и новите възможности ще ви помогнат да постигнете стабилизиране на финансовото си състояние.

ТЕЛЕЦ –  Проявявате присъщото си търпение днес, когато ви се налага да се справяте с проблемите, с които се сблъсквате. Предпочитате да се запознаете с въпроса от всичките му страни и едва тогава да действате.

БЛИЗНАЦИ - Устремени сте към осъществяване на идея, от успеха на която ще зависи много. Но пестете силите си и действайте, едва когато сте сигурни.

РАК - Партньорските взаимоотношения откриват възможности пред вас, освен за повишаване на опита и за подобряване на финансите ви.

ЛЪВ - В животът ви ще се появят нови хора и присъствието им ще ви се отрази стимулиращо да разгърнете потенциала си. Това е шанс да научите нови неща и да се развивате в много посоки.

ДЕВА – По-находчивите сред вас ще успеят да осъществят дълго отлагано начинание. За това ще ви помогне и благоприятната обстановка, която ще ви се даде.

ВЕЗНИ - Единствения възможен начин да влияете на другите е, като говорите за онова, което те искат и им казвате как да го получат.

СКОРПИОН - Ще се чувствате в добра форма и с настроение ще пристъпите към промените, които предвиждате за себе си. За повечето от вас те имат отношение към бизнеса или пряката им заетост.

СТРЕЛЕЦ - Ако контролирате успешно емоциите си днес, едва ли ще има какво да ви притеснява. Настроени сте доста критично към всичко и това особено проличава в отношенията ви с околните.

КОЗИРОГ – Няма да останете безучастни към събитията и с интерес ще погледнете на предизвикателствата около себе си. Разумът ще ви води и с подкрепата на късмета си ще постигнете онова, към което се стремите.

ВОДОЛЕЙ - На някои от вас им предстои кратко и вълнуващо пътешествие. Компанията, с която ще пътешествате ще ви зареди с нови идеи за свободното време.

РИБИ - Необходима ви е малко повече увереност днес при решаването на важно събитие. Обстоятелствата са на ваша страна, затова бъдете по-сигурни в себе си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди