изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-10-02 @ 19:39 EEST
ПРЕДСТАВИХА ИЗПЪЛНЕНОТО ПО ПРОЕКТА ЗА ИНТЕГРИРАН ПЛАН НА ГЕН. ТОШЕВО    
НовиниЗаключителна пресконференция по проект „Интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Генерал Тошево“ се проведе вчера в общинския център, съобщиха от общината. Обобщена информация за проектното начинание и изпълнените по него дейности представи кметът на Тошево Димитър Михайлов. Той акцентира върху факта, че за 18 месеца, колкото е продължителността на проекта, е извършено всичко необходимо, така че през Европейски програмен период 2014– 020 той да бъде рамката, в контекста на която да се извършват всички благоустройствени, образователни, социални и екологични инициативи на следващото общинско ръководство.

От своя страна, работният екип, осъществил дейностите, презентира в детайли пред гражданите и заинтересованите лица техническите и финансови параметри на проекта. Разгледани бяха констатираните в хода на работата проблеми, техните решения и структурирането на приоритетите в социално-икономическия профил на града.
Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на Генерал Тошево е съвкупност от свързани във времето проекти, действия и инвестиционни намерения. Планът интегрира политики и обединява всички заинтересовани страни за тяхното съвместно провеждане. Той допринася за реализация на визията и стратегията за развитие на града в съответствие с определени приоритети за възстановяване на градските зони или подсистеми на градската среда. Планът е гаранция за успешно участие на община Генерал Тошево в усвояването на Структурни фондове на Европейския съюз периода от 2014 до 2020г.
Договорът за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за проект „Подкрепа за интегрирани планове за градско възстановяване и развитие ІІ”, схема BG161РО001/5-03/2013/014 “Интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Генерал Тошево“ бе подписан на 20 декември между регионалното министерство и община Генерал Тошево. НДТ


 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИХА ИЗПЪЛНЕНОТО ПО ПРОЕКТА ЗА ИНТЕГРИРАН ПЛАН НА ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди