изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 09:59 EEST
Отново черен петък – 3-ма загинаха само до обяд при инциденти    
НовиниДнешният ден е поредният черен петък - в страната при редица инциденти загинаха само до обяд 3-ма души, предаде репортер на БГНЕС.

В Пловдив загина 19-годишно момиче при катастрофа. Навлизане в оживено кръстовище на червено от страна на 21-годишен водач на "Сеат" струва днес живота на 19-годишната му спътничка. Тежко ранено, момичето издъхна в болницата. Инцидентът стана около 9 часа при ясно сухо време на кръстовището на бул. "Княгиня Мария Луиза" и бул. "Източен". Водачът на "Сеат"-а се е сблъскал с "Опел" с кърджалийска регистрация, управляван от 31-годишна жена. Няма данни за употреба на алкохол и от двамата водачи. В болница са водачите на двете коли и пътничка от "Опел"-а.

80-годишен мъж бе прегазен от влака Благоевград-Кулата в междугарието Черниче – Симитли преди обяд. Инцидентът е станал на 500 м след гара Черниче. Загиналият на място мъж е бил овчар. Малко преди да премине първият влак Кулата–София козите му се струпали на релсите и мъжът е тръгнал да ги гони. За съжаление той е загинал на място. Родом е от Черниче.

Възрастен мъж бе прегазен днес преди обед на кръстовището на ул. "Граф Игнатиев" и ул. "Раковски" в София, мъжът е с опасност за живота.

Труп на 44-годишен мъж откриха между надгробни паметници в Горна Оряховица, предполага се, че човекът е починал от естествена смърт.

Във Варна откриха трупа на мъж на възраст около 33 години. Трупът е намерен тази сутрин около 5 ч. на ул. "Струга" в морската столица. Не е ясно дали смъртта на мъжа е причинена насилствено. Полицията е направила оглед на мястото, провеждат се следствени действия.
 


Сходни връзки

Отново черен петък – 3-ма загинаха само до обяд при инциденти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди