изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:58 EEST
Протестиращите полицаи поискаха оставки    
НовиниС викове „оставка” в градинката пред сградата на МВР протестиращите полицаи поискаха отстраняването на вътрешния министър Румяна Бъчварова, на заместника й Красимир Ципов и на главния комисар Николай Николов. Около 1000 протестиращи отидоха и до сградата на Народното събрание. Те развяваха трибагреници и знаме с революционния лозунг„Свобода или смърт”. Движението в района на протеста е ограничено по бул. „Цар Освободител”.



Председателят на Синдикалната федерация на служителите в МВР Валентин Попов заяви, че са отворени за разговори с представителите на министерството и поиска те да са публични в присъствието на представителите на медиите.

Председателят на УС на Синдиката на служителите в МВР Иван Павлов дори седна в инвалидна количка, за да онагледи ситуацията във вътрешното министерство.

Инвалидните колички са подходящи за полицаи над 55 години, каквито ще бъдат след няколко дни по волята на г-н Калфин. Това са новите патрулни автомобили на МВР. Добри "автомобили" са, за съжаление обаче МВР не може още да си ги позволи, много са им скъпи, заяви Иван Павлов. Той каза, че все още МВР не може да купи обувки на полицаите си. Тази фланелка аз съм си я купил, това е облеклото на 70% от униформения състав, която се купува само от частни фирми. Обувките съм си ковал лично при обущар и съм си платил за тях – това ми дава МВР, заяви още Иван Павлов.

Полицаите, пожарникарите и служителите на затворите събралите се служители на реда бяха категорични, че не може министър да бъде човек, който не знае какви са исканията на служителите.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Протестиращите полицаи поискаха оставки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди