изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ


ОВЕН - Добре ще е ако днес оставите настрана по-маловажните си ангажименти и съсредоточите усилията си в неотложните въпроси. Делата ви се развиват добре и съвсем скоро ще имате реални основания за радост.

ТЕЛЕЦ –  На делова среща ще обсъждате идеи, свои или чужди и предложенията, свързани с тях. Други ще търсят по-добри условия за работа, оставяйки разочаровани от последните си изяви.

БЛИЗНАЦИ - Около вас има неща, които изискват по-задълбоченото ви внимание. Това е важно, що се касае до инвестициите, които смятате да направите.

РАК - Динамичен ден. Ще успеете в преговори с бизнес партньори, ако отстоявате позициите си и насочите развоя на събитията в свой интерес.

ЛЪВ - Всичко, което научите днес ще ви бъде от неоценима помощ за бизнеса и здравето. Денят ще предлага благоприятна възможност за делови контакти, творчески изяви и любовни вълнения.

ДЕВА – Погрижете се да приключите навреме с предвидените в програмата ви задачи, като не пренебрегвате и себе си.

ВЕЗНИ - Ще успеете, ако сте подготвени да се преборите с нечие недоволство и нежелание за диалог. Ако това е важно за вас бъдете търпеливи, с добра дума и подход ще стигнете до компромис.

СКОРПИОН - Денят крие изненади за вас. Подгответе се с търпение да посрещнете предизвикателствата. Не позволявайте на нищо да спре устрема ви към целта.

СТРЕЛЕЦ - Следвайки програмата си ще осъществите намеренията си днес такива, каквито сте ги планирали. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях.

КОЗИРОГ – Избягвайте да спорите с колеги днес, дори да чувствате че имате какво да кажете, тъй като това може сериозно да влоши работоспособността ви и да ви занимава през повечето време.

ВОДОЛЕЙ - Не губете връзката с хора, които считате, че ще ви бъдат полезни. За момента е най-добре да се придържате към задачите, върху което работите напоследък.

РИБИ - С добри възможности сте както да подобрите финансите си, така и да възобновите старо приятелство. Насочете се към това, което ви е по-сърце и там вложете енергията си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди