изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:15 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 17 ЮНИ    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА ЗА 17 ЮНИ


ПРАЗНИЧНО ЩЕ е днес настроението в По-добрия вестник. Поводът е рожденият ден на нашата колежка Мариела Бончева. Целият екип на вестника я поздравява с личния празник. Днес всички ние ще имаме възможност да й поднесем нашите пожелания да е здрава, винаги усмихната, да е щастлива, успешна, да се сбъдват мечтите й, да продължава да привлича все повече привърженици на зумба, а любимите й мъже – синът Ники и съпругът Милен, винаги да я обгръщат с много обич и топлота. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 
ЧЕСТИТА ГОЛЯМА РАДОСТ казваме от страниците на НДТ на Кинка и Марин  Христови – приятели на По-добрия вестник, които в неделя имаха щастието да чуят първия плач на третото си внуче. Малкият Калоян се роди във Варна и донесе много щастие на мама Дияна, татко Людмил и кака Росислава. Да е жив и здрав малкият мъж с царско име, да радва всички, които го обичат и да порасте умен и добър човек - желаем ние от НДТ! А на дядо Марин и баба Кинка – много да угаждат както на малчугана, така и на каките – Роси и Симона, много да ги глезят и много да помагат на майките и татковците им.
РОЖДЕН ДЕН празнува днес директорът на Областния съвет на БЧК в Добрич д-р Артюн Еринозов. Поздравяваме го от сърце с личния му празник и му желаем много здраве, късмет и успехи - в личен и професионален план!
РОЖДЕНИК е днес актьорът в държавен куклен театър "Дора Габе" Румен Куртев. Много здраве, сбъднати мечти и успехи във всяко начинание му пожелаваме от НДТ!


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 17 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди