изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:51 EEST
ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ" ЩЕ ПРИЕМА ДОКУМЕНТИ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО ПЧЕЛАРСКАТА ПРОГРАМА    
ЗемеделиеОт 22 юни до 31 август 2015г. пчеларите, изпълнили инвестициите си по мерки Б „Борба срещу вароатозата”, В „Мерки за подкрепа на извършването на физико-химичен анализ на пчелния мед” и Г „Мерки за подкрепа на подновяване на пчелните кошери в Европейския съюз” от Национална програма по пчеларство (НПП) за тригодишния период 2014-2016, ще могат да подават заявления за плащане.

За област Добрич документи ще се приемат в областната дирекция на ДФ „Земеделие” във Варна.
Образци на документите за плащане са публикувани на официалния сайт на ДФ „Земеделие” – www.dfz.bg в раздел „Селскостопански пазарни механизми”/ Месо и пчеларство/ Национална програма по пчеларство за тригодишния период 2014-2016 / Прием 2015-ВАЖНО”.
Финансовата помощ по пчеларската програма се изплаща до 45 дни от приемането на заявленията. Условие за получаването й е кандидатите да са изпълнили стриктно инвестициите, за които имат сключен договор с ДФЗ.
Пчелари, които не са изпълнили изцяло инвестициите си по НПП, ще бъдат лишени от възможността да кандидатстват за същия вид инвестиции през следващия прием на програмата. Изключение правят само пчеларите, които не са изпълнили инвестициите си, поради настъпили форсмажорни обстоятелства.
Крайният срок за всички плащания към пчеларите за прием 2015 г. е 15 октомври 2015 г.  НДТ
 


Сходни връзки

ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ" ЩЕ ПРИЕМА ДОКУМЕНТИ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО ПЧЕЛАРСКАТА ПРОГРАМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди