изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:50 EET
СТАРТИРА ШАХМАТНИЯТ ТУРНИР ЗА КУПА "ГЕН. СТЕФАН ТОШЕВ"    
СпортХод с белите фигури беляза вчера старта на международния отборен детски турнир по ускорен шах за купа „Генерал Стефан Тошев”. Реномираната проява се провежда за шеста поредна година и е под патронажа на кмета на община Генерал Тошево Димитър Михайлов.

Приветствие към младите състезатели и почитатели на древната игра отправи зам.-кметът на общината Георги Георгиев.
И тази година 15 отбора от четири страни – България, Русия, Беларус и Румъния, участват в състезанието. Всеки състав включва по четирима участници и една резерва за момчетата и трима състезатели и една резерва за момичетата. Всеки клуб има право да се представи с един отбор.
Турнирът се провежда по кръгова швейцарска система, като за всеки кръг определянето на двойките става чрез компютърна програма “SWISS MANAGER”. Най-добрите шахматисти в отделните категории ще получат купа «Генерал Стефан Тошев» и медал.
Непосредствено преди началото на шахтурнира, капитаните на отборите положиха цветя пред паметниците на Император Александър Втори и на патрона на града ген. Стефан Тошев. НДТ
 


Сходни връзки

СТАРТИРА ШАХМАТНИЯТ ТУРНИР ЗА КУПА "ГЕН. СТЕФАН ТОШЕВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.33 секунди