изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:52 EET
ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ОТЛИЧИЯ ЗА СИСИ САРАНДЕВА НА РЕПУБЛИКАНСКОТО ПО ПЛУВАНЕ    
СпортПълен комплект отличия - златен, сребърен и бронзов медал, спечели Станислава Сарандева на републиканското първенство по плуване за деца до 12 г., което се проведе на басейн „Диана” в София. В националния шампионат се включиха близо 200 състезатели от 39 клуба.

Възпитаничката на Иван Иванов от клуба по водни спортове „Добруджа” в комплекс „Русалка” завоюва златен медал на 50 метра свободен стил, сребърен на 100 метра свободен стил и бронзов на 200 метра в същата дисциплина. На 400 м свободен стил финишира четвърта. Нейният съотборник Здравко Желев се окичи с бронз на 100 метра гръб. Той остана на секунда от отличието на 200 метра гръб, приключвайки четвърти. На 50 метра свободен стил добруджанецът завърши шести, а на 100 метра бътерфлай остана 12-ти. Следващото състезание за плувците на Добруджа е републиканското до 13-14 години, в което клубът ще бъде представен от 3 момичета и 4 момчета. В силния пол добричлии ще сформират и щафета.
 


Сходни връзки

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ОТЛИЧИЯ ЗА СИСИ САРАНДЕВА НА РЕПУБЛИКАНСКОТО ПО ПЛУВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди