изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:18 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 19 юни, около 19:00 часа в района на в.з. „Лозята” посока с. Богдан в град Добрич, автопатрул извършват проверка на лек автомобил „Форд” с немски регистрационни табели. В хода на проверката под немските табели са установени български регистрационни номера със софийска регистрация. От извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че автомобила е противозаконно отнет и обявен за издирване от Трето РУ МВР Варна. В близост до автомобила е установен и задържан И.Й. (43 г.) от град Добрич. В хода на проверката в дрехите на задържаният са открити и иззети три топчета суха тревна маса, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 19 юни, около 13:00 часа по бул. „Трети Март” в град Генерал Тошево посока с. Кардам е спрян за проверка лек автомобил „БМВ”, управляван от румънския гражданин М.Т. (29 г.). При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че регистрационните табели на МПС са неистински и не са издадени от компетентните органи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На 20 юни, около 12:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се във вилна зона „Лозята” в град Добрич. Установено е, че за времето от 18 юни до 20 юни, чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на покъщнина, метални елементи и ръчни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 21 юни, около 03:30 часа по ул. „Черно море” в град Балчик, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от П.Г. (47 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,09 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУ МВР Балчик е задържан водача на МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21 юни, около 16:45 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич автопатрул спират за проверка лек автомобил „Хюндай” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено полиетиленово пликче със суха тревна маса, реагираща на полевият тест на наркотичното вещество канабис с тегло около 10 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУ МВР Добрич е задържан Г.Ж. (34 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21 юни, около 21:40 часа пред спортна зала „Русалка” в град Добрич извършват проверка на лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В хода на проверката са установени електронна везна, две пакетчета със жълто вещество на кристали, което при полевия тест реагира на наркотичното вещество метамфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУ МВР Добрич е задържан И.Д. (25 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21 юни, около 18:53 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път I-9 преди кръстовището за с. Царичино, обл. Добрич. Установено е, че лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация, управляван от А.И. (41 г.) от град Каварна поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС, навлиза в насрещното движение и се блъска в лек автомобил „Опел” с варненска регистрация, управляван от 43-годишната Г.Г. от град Варна. Вследствие на настъпилото ПТП са нанесени материални щети по двете МПС. Водача на двама от пътниците в лек автомобил „Хонда” са прегледани в ЦСМП град Добрич и освободени за домашно лечение. На водачите на МПС са взети кръвни проби за изследване по надлежния ред. Съставен е АУАН по ЗДвП на водача на лек автомобил „Хонда”.

На територията на ОД на МВР са регистрирани четири пожара без нанесени материални щети.

22.06.2015 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди