изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:57 EEST
ДВОРЕЦЪТ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА ВЪВ ВАРНА ОЧАКВА НАЦИОНАЛИТЕ    
СпортДворецът на Културата и спорта във Варна ще бъде готов да приеме битките от домакинските мачове на България за Световната лига, както и финалния турнир на втора дизивизия. Вече е монтирана и специалната настилка за волейбол на полето - терафлекс, като с това обновената залата е в почти завършен вид.

"Настилката вече уляга. До първия мач от Световна лига по волейбол 2015 в зала Конгресна остават точно 5 дни", коментираха от ръководството на ДКС и пуснаха снимка на полето.
Освен доказателство за свършената работа по терафлекса, ръководството на спортния комплекс пусна и специален постер, с който приканва феновете да подкрепят волейболистите на България в предстоящите мачове от Световната лига, които ще бъдат именно в зала Конгресна.
Още снощи волейболистите на България се очакваше да пристигнат във Варна, като пристигат директно в Морската ни столица от презокеанското си турне. От 24 юни националите започват подготовка на място за предстоящите домакински мачове от Световната лига.


 


Сходни връзки

ДВОРЕЦЪТ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА ВЪВ ВАРНА ОЧАКВА НАЦИОНАЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди