изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:05 EEST
Стартира футболен блиц турнир, организиран от Соник старт и Общините Балчик и Каварна    
СпортВ периода 22 – 28 юни 2015 г. в хотелски комплекс "Drujba Bay Garden" с. Кранево, ще се проведе футболен блиц-турнир организиран от СОНИК СТАРТ, събитието е част от Националната кампания „Аз съм тук и мога да ти бъда приятел”.

Футболният турнир беше открит вчера край морския бряг в к-с „Дружба Бей Гардън”. На сцената по случай официалното откриване, се изявиха танцьори от клуб по спортни танци „Флорета“, ДФТА „Бизоне“ и демонстрация на бойни изкуства от клуб „Калиакра“. Вечерта приключи със заря и запалени факли.
В турнира ще вземат участие 16 отбора от футболните клубове: ФК Черноморец Балчик, ФК Калиакра Каварна, ФК Белица Тутракан, ФК Драгоман, ФК Левски Карлово, ФК Кайнарджа, ФК Албена-97 Оброчище и ФК Кариана Монтана, разпределени в групи - деца, ветерани и мъже. Турнирите се провеждат всеки ден от 20,30 часа, а входът е свободен.
По време на турнира ще се грижи професионален водещ, а медийното събитие ще се отразява в национални, регионални и местни медии.
С кампанията СОНИК СТАРТ цели да повлияе за повишаване на обществената ангажираност по отношение на хората с увреждания. Да подкрепи активното социално включване и да разкрие разнообразни възможности за присъствието им в обществения живот. В нашата дейност е важна обществената подкрепа, интензивният контакт с общността и възможностите за привличане на повече деца и млади хора.
Спортни и обществени личности са поканени като специални гости на събитието!
Официалното закриване и награждаване на победителите и участниците в турнира е на 28 юни в 10:00ч. – стадиона на ФК „Черноморец“ Балчик. 

Петя МИРЕВА



 


Сходни връзки

Стартира футболен блиц турнир, организиран от Соник старт и Общините Балчик и Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди