изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:18 EEST
ЕВА ЯНЕВА СЕ ЗАВРЪЩА ЗА ГРАН ПРИ В ПУЕРТО РИКО    
СпортВолейболната националка Ева Янева ще пътува за турнира от Гран при в Пуерто Рико. Възстановяването на състезателката върви много добре, което ще й позволи да се присъедини към тима, който ще пътува за турнира. Новината съобщи за Дарик радио селекционерът Драган Нешич след завръщането на отбора от Европейските игри в Баку.

"Ева Янева е започнала да тренира и ще пътува за Гран при в Пуерто Рико. Със Страшимира Филипова ни предстои разговор, за да видим кога и доколко ще е готова, за да вземе участие в националния отбор. Ще говорим и с нея", сподели Драган Нешич.
"Добриана Рабаджиева е по-добре, започна да тренира. Със сигурност трябва да й помогнем да преодолее контузията, която трае почти две години. Медицинският екип се справя, надявам се в Самоков да я видим на игрището".
"За Самоков пътуваме на 1 юли, там ще се подготвят състезателките, които няма да пътуват за Пуерто Рико. Това са Елица Василева, Христина Русева, Нася Димитрова, Мария Филипова, Добриана Рабаджиева. Те няма да пътуват за Пуерто Рико“, каза още Драган Нешич.
"Веднага продължаваме подготовката, пускаме състезателките в почивка само утре. За съжаление, всички контузии, които ни сполетяха в началото на сезона промениха нашата посока. Европейските игри бяха заявени като основното ни състезание, но в Гран при ще дадем шанс на по-млади състезателки, които ще участват след това на Световното първенство до 23 години. Целта обаче е да играем Файнъл фор, въпреки че ще използваме турнира да се развиваме", завърши селекционерът на волейболния ни тим.


 


Сходни връзки

ЕВА ЯНЕВА СЕ ЗАВРЪЩА ЗА ГРАН ПРИ В ПУЕРТО РИКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди