изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:30 EEST
Удар под кръста: Изгониха програмния директор на БНР с трик    
НовиниПрограмният директор на БНР Иво Тодоров е бил уволнен днес. Това съобщи самият той на страницата си във Фейсбук. Изгонването от поста станало по познатия начин - въвели ново изискване, на което той не отговаря.

Той научил в първия работен ден след отпуската си, че е въведено правило програмният директор да има висше образование "магистър" по Пу,блична администрация, което автоматично изключвало възможността той да продължи да изпълнява тази функция. 

От ръководството на радиото дори подходили още по-драстично към него, като му дали и час за представяне на дипломата си.

Ходът е целенасочен, за да бъда игнориран, коментира Иво Тодоров. Той дори открива причината за отстраняването му - отказа да подпише контра-подписка в подкрепа на УС и това, че сезирал ЕК за разпределението на парите по Евранет Плюс.

Иво Тодоров е дългогодишен журналист, уважаван в гилдията. Голяма част от кариерата му е преминала в радио. Преди време беше главен редактор на предаването на Милен Цветков.

Ето и съобщението на страницата му:

"Скъпи приятели,
Току-що бях принуден да приема моето уволнение като Програмен директор на БНР.
УС на БНР внезапно реши днес, че Програмният директор на БНР трябва да има висше образование "магистър" по Публична администрация. И ми беше даден срок до 16.00 ч. да представя диплома, като се знае, че нямам такава.
Това беше целенасочен ход, за да бъда игнориран.

Единствените ми "грехове" са, че не подписах контра-подписката в подкрепа на УС и сезирах ЕК за разпределението на парите по Евранет Плюс...

На печелившите, честито!"
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Удар под кръста: Изгониха програмния директор на БНР с трик | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Удар под кръста: Изгониха програмния директор на БНР с трик
Автор: Anonymous да 2015-06-30 @ 07:13 EEST
Така правят и в Е-ОН!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди