изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:10 EEST
Индонезийски военнотранспортен самолет падна в град Медан /ВИДЕО/    
По светаИндонезийски военнотранспортен самолет C-130 Hercules се е разбил тази сутрин, като е паднал върху гробището на град Медан, столицата на провинция Северна Суматра. Засегнати са околни сгради. Съобщението е направено от официалния представител на ВВС на страната генерал-майор Фауд Бася пред интернет портала Detik.com.


Самолетът излетял от военната база в Медан и се отправил към остров Натуна, уточнил генерал Бася. На борда имало 12-членен екипаж и неуточнен брой пътници.

Служители в хотела твърдят, че самолетът се взривил над тяхната сграда. Отломки засегнали две къщи и повредили електропровод. Очевидци разказват за стълб дим над мястото на катастрофата.

Според агенция Sputnik, пилотите искали да се върнат в базата след откриване на проблем. Правейки завой, самолетът паснал на 5 километра от базата.

Катастрофата на военнотранспортния самолет С-30 „Херкулес” в Индонезия се превръща в жестока драма. Това ясно личи от качени в интернет кадри, направени минути след като машината се вряза в жилищни сгради. Досега са извадени 38 трупа от развалините, но вероятността там да има още мъртви хора е голяма.

Засега няма подробности около причината за трагедията. Известно е само, че след излитането си машината не е успяла да набере височина. Затова една от основните версии е повреда на двигателите.

От индонезийското военно министерство вече излязоха със становище, че всички стари самолети, останали на въоръжение в армията, трябва да бъдат спрени от полети.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Индонезийски военнотранспортен самолет падна в град Медан /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди