изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:48 EEST
ВИДЕО: Аржентина смаза Парагвай и се класира за финала на Копа Америка    
СпортОтборът на Аржентина размаза с 6:1 тима на Парагвай във втория полуфинален двубой за Копа Америка и така се класира за финала на турнира. Там „гаучосите“ ще срещнат отбора на домакините от Чили, а спорът за трофея ще се играе на 4 юли. Аржентина показа отлична форма и ще има възможността да спечели турнира за първи път от вече далечната 1993 година.

Лионел Меси и компания не показаха никаква милост и с лекота стигнаха до разгромния успех над Парагвай. Именно футболистът на Барселона отново бе над всички, въпреки че не успя да се разпише в противниковата врата. Меси все пак бе в основата на три от попаденията в мача, а крилото на Манчестър Юнайтед Анхел ди Мария се отчете с два гола и една асистенция.

През първото полувреме паднаха три от от седемте гола в срещата. Маркос Рохо откри за Аржентина още в 15-ата минута. Бранителят бе най-настоятелен в наказателното поле на Парагвай след центриране на Меси.

Следващият гол в срещата бе дело на Хавиер Пасторе в 27-ата минута, а решителното подаване отново бе на Лео Меси. Малко преди почивката футболистите на Парагвай успяха да върнат едно от попаденията и да запазят интригата в мача. Тя обаче трая твърде малко.

Само две минути след подновяването на играта Анхел ди Мария вкара за 3:1, а ев 53-ата минута, отново той, увеличи разликата. В заключителните минути на двубоя Серхио Агуеро и Гонсало Игуаин оформиха крайното изражение на резултата – 6:1.  http://gong.bg

 


Сходни връзки

ВИДЕО: Аржентина смаза Парагвай и се класира за финала на Копа Америка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди