изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 ЮЛИ


ОВЕН - Моментът е подходящ да наложите своя идея, без това да ви струва нерви и усилия. Позициите ви са сил-ни, възползвайте се. Поискайте повишение на възнаграждението си, ще успеете.
ТЕЛЕЦ –  Направете усилия да разпознаете и назовете скритите си тревоги, като преодолеете всичко, което ви пречи да бъдете себе си.
БЛИЗНАЦИ - Изпълнени сте с енергия и доброта. Отдавате се на заниманията си с желание и всяко свършено нещо ви доставя удоволствие.
РАК - Отворени сте за всякакви предизвикателства, но това не бива да ви отклонява прекалено много от вече избрания път.
ЛЪВ - Работата ви ще бъде правилно оценена. В служебните си дела очаквайте бърза реализация на проектите си. Подхождате отговорно към целите си и правите всичко, за да ги осъществите.
ДЕВА – Други от вас ще получат шанс да изявят професионалните си умения, става дума за не планирани изяви.
ВЕЗНИ - Имате достатъчно причини да сте горди от себе си, но не изпадайте в крайности. Пътя към съвършенството е дълъг. Умората ще ви се отрази недобре на взаимоотношенията с роднините и семейството.
СКОРПИОН - За повечето от вас денят ще е запълнен със служебни ангажименти. Ще обсъждате възможността да включите и нови хора в изпълнението на общи задачи.
СТРЕЛЕЦ - Будната ви съвест ще ви подтикне към обществена ангажираност. Ще бъдете полезни, ако пристъпите към изпълнение на проект, значим за повече хора.
КОЗИРОГ – В сътрудничество с някого, когото харесвате ще видите резултатите от работата си по-скоро, отколкото сте очаквали.
ВОДОЛЕЙ - Не предприемайте рисковани ходове днес без да сте си осигурили надеждна преднина пред конкурентите си. Прекомерната ви самоувереност в случая не е съвсем уместна.
РИБИ - Не рискувайте, ако не сте убедени в успеха си днес, в противен случай ще понесете загуби. Ако сте сигурни в себе си, не се колебайте да действате.

Коя зодия как ви забива нож в гърба
Защо другите зодии ви отбягват
Какви приятели са зодиите?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди