изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:32 EEST
ОСВОБОДИХА ПРЕДСРОЧНО ЗАТВОРНИК, УБИЛ И ЗАРОВИЛ ЖЕНА СИ    
Ред и сигурностМъж, който е убил жена си и дълги години е крил престъплението, излезе от затвора във Варна, след като изтърпя малко повече от половината от 15-годишната си присъда. Окръжният съд пусна 4 години и 8 месеца предсрочно Тошко Илиев, който зад решетките е работил и след приспадане на това време фактически е излежал близо 7 години и 8 месеца.

На 1 февруари 1995 г. Илиев пребива съпругата си Марияна, докато двамата пътуват към Добрич. Семейството се скарва в колата и жената удря шамар на мъжа си, който започва да я удря, а накрая я души с капроново въже. Тялото Илиев заравя в трап зад чешма на разклона за село Одърци по пътя между Добрич и Албена. На следващия ден казва на родителите на Марияна, че дъщеря им е тръгнала към тях.
Жената се води безследно изчезнала цели 12 години. През есента на 2007 г. Илиев е извикан в полицията в Добрич за разпит, тъй като е извършил кражба. Пред разследващите той признава за убийството, а като причина посочва, че семейният му живот бил „ад”. Тошко и Марияна имат две дъщери, за които грижите след престъплението са поети от бащата. През 2008 г. той получава 15 години затвор от Окръжния съд в Добрич.
Заради добро поведение и ниска оценка от риск от рецидив 53-годишният Илиев е предложен за предсрочно освобождане от началника на затвора, а съдът му определя изпитателен срок в размера на оставащата му част от наложената му присъда. НДТ

ТОШКО ИЛИЕВ НЕ ИСКА ДА ЛЕЖИ 15 ГОДИНИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ЖЕНА СИ
ТОШКО ИЛИЕВ С 15 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИЙСТВОТО НА СЪПРУГАТА СИ
ИСКАТ БЛИЗО 1 МИЛИОН ЛЕВА КРЪВНИНА ОТ СЪПРУГ – УБИЕЦ
ЗАДЪРЖАХА УБИЕЦА НА МАРИЯНА




 


Сходни връзки

ОСВОБОДИХА ПРЕДСРОЧНО ЗАТВОРНИК, УБИЛ И ЗАРОВИЛ ЖЕНА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди