изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:27 EEST
СЪС "СЕВЕРЕН ПОТОК 2" ГЕРМАНИЯ СТАВА ГЛАВЕН ДОСТАВЧИК НА РУСКИ ГАЗ ЗА ЕВРОПА, А ТОВА Е ПРОБЛЕМ ЗА САЩ    
По светаВладимир Путин направи нов гениален ход: резултатите от газовите преговори в Петербургския икономически форум са повече от красноречиви - Германия се превръща в основна транзитна страна за руския газ за Европа, докато се изключва Украйна от руската тръба. Сделката между Москва и Берлин веднага предизвика вълна от възмущение от страна на американските медии.


Със "Северен поток 2" почти всички от Източна Европа могат да бъдат изключени от технологичния газ - Украйна, Полша, Унгария, Румъния, Беларус и Словакия.

Подписването на меморандум за създаване на друг северен офшорен тръбопровод повдигна много въпроси. "Северен поток 2" ще лиши от самочувствие Турция и строителството на "Турски поток" ще е много по-интензивно. Владимир Путин по този нанася сериозен удар върху американската мечта да раздели Европа от Русия.
 
Следва да се отбележи, че в рамките на строителството на "Северен поток 2" беше подписан договор от най-мощните германски и британски корпорации, което няма да позволи на САЩ да наруши процеса на изграждането на газопровода.

Да си припомним, че Александър Медведев каза, че в близко бъдеще Европейският съюз ще се обслужва от два руски газопровод - Северен и Южен, а Украйна ще бъде изключена от трансфера на руски газ, проблем, който започва да тежи и над главата на България.
 
По материали от руските електронни издания
 


Сходни връзки

СЪС "СЕВЕРЕН ПОТОК 2" ГЕРМАНИЯ СТАВА ГЛАВЕН ДОСТАВЧИК НА РУСКИ ГАЗ ЗА ЕВРОПА, А ТОВА Е ПРОБЛЕМ ЗА САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди