изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:44 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 ЮЛИ


ОВЕН - Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Посветете деня си на приятни занимания, за да се разтоварите от стреса.
ТЕЛЕЦ –  Предстоящите събития ще укрепят авторитета ви. Придобивките ще са добри и това ще стабилизира духовното и финансовото ви състояние.
БЛИЗНАЦИ - Имате много идеи, които искате да видите осъществени, но непостоянството ви може да ви лиши от това удоволствие. Изберете нещо, което е в рамките на възможностите ви и му се посветете.
РАК - В забързано темпо ще преминете през днешния ден. Ще останете приятно изненадани от бизнес-партньор или друг човек, с когото ви свързват общ проект или интереси.
ЛЪВ - Въпросите, на които ще отделите вниманието си днес ще улеснят работата ви през следващата седмица. Няма да ви липсват трудности, но ще постигнете целите си.
ДЕВА – Делови ангажименти ще ви потопят в атмосфера, изключваща странични мисли и в тази връзка може да пренебрегнете семейството и част от личните си задачи.
ВЕЗНИ - С компромиси ще постигнете повече от нещата, които предполагате, че може. Гъвкавостта на мисълта ви ще ви осигури предимства, с каквито други не могат да се похвалят.
СКОРПИОН - В дадени моменти ще ви се налага да мобилизирате цялата си работоспособност, което ще ви се отдава с лекота.
СТРЕЛЕЦ - Напрегнат ден в служебен план - нещата няма да вървят съвсем по вода. Но въпреки всичко вечерта ще бъдете доволни от себе си.
КОЗИРОГ – Подтиквани от смелите си решения ще покажете твърдост на характер и воля да доведете делата си до край. И няма да сбъркате, развили сте сетивата си и умеете да се вслушвате в тях.
ВОДОЛЕЙ - Една ситуация ще ви направи прекалено емоционални и зависими в някаква степен от други. Приемете спокойно въпросите, с които ви се налага да се занимавате.
РИБИ - Придобивки от различен характер - материални, лични, духовни ще зарадват много от вас. Предстоят ви промени, подготвящи ви за нови събития в живота.

От какво се възбуждат различните зодии?

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

Коя зодия е обречена на слава?




 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди