изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:03 EEST
ТЕАТЪРЪТ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ГОСТУВА В ГЕН. ТОШЕВО    
КултураТеатър Българска армия ще гостува тази вечер в Генерал Тошево с хитовата комедия по Шекспир „Много шум за нищо“. Спектакълът е на Красимир Спасов, а в главните роли ще можем да видим редица известни артисти като Иван Радоев, Ненчо Илчев, Веселин Ранков, Стойко Пеев, Вълчо Камарашев и др. Комедията ще бъде представена от 19 часа в НЧ „Светлина–1941″.

“Любовта тук е и като предложение да се случи, и като възможност да се постигне. А основанията това да стане са наглед повече от благоприятни: млади хора, обладани от любовно чувство, съответните любовно-еротични игри, за да бъде то – чувството, активирано, затвърдено, възнаградено с взаимност и накрая успокоено в щастлив брачен съюз.
Но, както винаги при Шекспир, цялото това романтично описание се оказа една голяма привидност. Всъщност “Много шум за нищо” е текст за невъзможността любовта да се случи, да се постигне, да се разкаже.
“Много шум за нищо” не е афоризъм, който с дяволита усмивка разрешава дребни любовни недоразумения, а метафора на безплодните усилия на човешкото същество да намери себе си в едни враждебен и хаотичен свят.” НДТ


 


Сходни връзки

ТЕАТЪРЪТ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ГОСТУВА В ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди