изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:26 EET
Обичате ли го повече, отколкото той вас?    
Любопитно Една връзка може да продължи само ако и двете страни го искат истински. Много често обаче единият от двамата партньори е по-влюбен, отколкото другия. Дали това ще се превърне в проблем все някога? Трудно е за една двойка да остане заедно, ако чувствата не са равностойни. За пълноценните взаимоотношения са нужни двама отдадени влюбени. Кои са знаците, че вие го харесвате повече, отколкото той вас?

1. Винаги му пращате съобщение първи

Ако все се случва така, че той отговаря на вашите съобщения, а не вие на неговите, това значи, че вие сте тази, която мисли постоянно за него. Разбира се, може това да се дължи на факта, че е много зает, но когато някой е влюбен и мисли за обекта на желанията си, винаги намира време да му подскаже за любовта си.

2. Животът ви се върти около неговия

Ако в един момент осъзнаете, че прекарвате цялото си време заедно в компанията на неговите приятели и семейството му, това може да е сигнал, че го харесвате повече. Защо?

Защото това е ясен знак за вашата безусловна отдаденост и склонност към себеотрицание и пренебрегване на собствените желания и интереси в името на любимия.

3. Вие правите всички планове

Когато човек обича или харесва друг човек се опитва всячески да подреди ангажиментите, пътуванията, срещите и свободното си време, за да бъде с обекта на любовта си.

Ако дори пренареждате графика си в името на това да прекарвате повече време заедно, а той не го прави или го прави рядко, това е знак, че вашите чувства са по-силни.

4. Вие инициирате всичко

Ако той не започва пръв със сексуалните игри, това не е толкова притеснително, колкото ако никога не ви хваща пръв за ръка или не ви прегръща, когато вървите или седите един до друг.

Тези жестове на близост показват желанието за интимност, както и привързаността между двама души.

5. Позволявате му да ви притиска

Ако той упражнява надмощие над вас, а вие му го позволявате, определено неговите чувства не са толкова силни и искрени, каквито са вашите. Един истински влюбен човек не би накарал любимия или любимата си да се чувства зле. Не и при нормални човешки взаимоотношения.

6. Само вие говорите за бъдещето

Хората говорят за общото си бъдеще, когато истински се обичат, харесват или искат да са близо един до друг.

Когато само единият партньор демонстрира такова желание, говорейки за бъдещето и плановете, които би трябвало да имате като двойка, това не говори добре.

Или партньорът ви не приема връзката ви сериозно, или чувствата му са далеч по-слаби и несигурни от вашите.

7. Той „побеждава“ във всяка кавга

Връзката се гради върху компромиси и разбиране на другия. Ако неистово искаме да печелим при всяко неразбирателство, това поведение, търсещо надмощие, може да доведе до отдалечаване и разруха в отношенията.

От друга страна, отстъпващият партньор, който винаги потъпква своята позиция и се примирява с тази на другия, го прави най-често от страх да не изгуби любимия си човек. Това говори отново за по-силни чувства от тези на другия.

http://www.az-jenata.bg


 


Сходни връзки

Обичате ли го повече, отколкото той вас? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди