изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:21 EEST
ПАТИЛАНЦИ ПРЕДСТАВИХА ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ    
КултураИзложба „Моят домашен любимец“ бе организирана в Центъра за работа с деца в Генерал Тошево. Над 30 деца, обичащи четириногите приятели, представиха своите домашни любимци пред педагози и родители. Традиционно най-много бяха кучетата и котките, но не липсваха и екзотични животни – рибки, костенурки. На голям интерес от страна на децата се радваха пухкавите зайчета и малки патета, отглеждани в специални клетки.



Всеки от участниците в изложбата имаше възможност да представи своя любимец, като разкаже за навиците на животното, с какво обича да се храни, кои са любимите му игри. Освен че децата споделиха интересни случки, преживени с любимците си, не пропуснаха да отбележат, че грижата за животните ги учи на отговорност и състрадателност към другите живи същества около тях.
За смелостта да доведат и представят най-нетрадиционните и щури членове на своите семейства, малчуганите получиха грамота и чаша, изрисувана с известен анимационен герой – животно.
Проявата се проведе в рамките на лятна академия „Патиланци”, която през тази година се радва на огромен интерес. До момента 120 деца са се записали за участие в забавното училище. НДТ


 


Сходни връзки

ПАТИЛАНЦИ ПРЕДСТАВИХА ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди