изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:13 EET
ВОКАЛНА СТУДИЯ "ТЕРВЕЛ" СЕ ПРЕДСТАВИ С ГОДИШЕН КОНЦЕРТ    
КултураВокална студия Тервел при ОДК „Малкият принц ” с ръководител Живко Колев събра почитателите на популярната музика на годишната си продукция „Музика без край…..” в залата на НЧ „Димитър Дончев-Доктора”. Това всъщност бе и последната проява от Празниците на културата, Тервел, 2015 година.



В продължение на час и половина залата бе изпълнена с много познати хитове от световната и българската поп-сцена. Децата демонстрираха завидни умения както във вокално отношение, така и при акомпанимента на живо от китаристи, пианисти, гайдаря, тарамбуките и новите барабани, закупени от община Тервел специално за концерта. Представената програма показа възвръщане на интереса на учениците не само към пеенето, но им към инструменталните изпълнения. Публиката видя много талантливи изпълнители и млади музиканти. Децата и техният ръководител показаха, че чрез усърден труд и постоянството се достига високо ниво на изпълнение и резултатите се виждат и оценяват от всички.
Чудесно допълнение към изпълненията на младите таланти от вокална студия "Тервел" бяха танците на момичетата от балет „Каприз” и ДФТА „Калинка Вълчева”, както и участието на Църковния хор.
В края на концерта поздрав към всички участници отправиха зам.-кметът Дияна Илиева и директорът на ОДК „Малкият принц” Виолета Димитрова. Подарък за младите изпълнители бяха вкусна торта и вечеря, осигурени и финансирани от община Тервел. НДТ


 


Сходни връзки

ВОКАЛНА СТУДИЯ "ТЕРВЕЛ" СЕ ПРЕДСТАВИ С ГОДИШЕН КОНЦЕРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди