изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:07 EET
Костадин Чакъров: На Жан му направиха Майдан    
Коментари Хитростта е първата фаза на интелигентността, заяви в предаването "ДикOFF" по Нова телевизия съветникът на Тодор Живков Костадин Чакъров от родната къща на Първия през соца. В тази къща имало историческа атмосфера, там ходели на посещение Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи.

"Срещу Живков започна кампания от собствената му партия - чудовищни обвинения, излъгаха му, че ще му дадат жилище и той отиде при внучката си", разказа Чакъров. Съпартийците му решили и да бъде арестуван, Андрей Луканов призовал, който знае нещо против Живков, да излезе да каже. Извършен бил обиск в кабинета му и тогава оттам изчезнал един пистолет.

Бил арестуван през януари и месец по-късно бил направен план за събиране на доказателства. "Уплашиха се, защото народът беше на улицата и искаха да хвърлят нещо на хората", каза Чакъров. "

Нищо не е имал, легенди имаше за къщи на Женевското езеро, не доказаха нищо и стигнаха до раздаването на апартаменти. Всъщност имаше списъци на заслужили хора, които получаваха. Трябва да се знае, от сегашния президент Плевнелиев също, че Живков го разследваха 300 души. Цялата държавна машина беше включена, даже и чужди посолства, но никой нищо не намери", каза още съветникът на Тато.

"Това, което стана през 90-та година, беше вид Майдан", заяви Чакъров. Кризата била режисирана. Луканов се съгласил. Според Чакъров сме имали достатъчно стоки, както и ток, но така се правела криза. "Трябваше да преминем към МВФ и Световната банка. Тогава в Световната банка беше Кристалина Георгиева, дойде да води преговори. На Жан му направиха Майдан, той не беше съгласен с разпродажбите, но трябвало да дойде правителството на "титана на мисълта и на Чърчила на Балканите" Иван Костов", разказа Чакъров.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Костадин Чакъров: На Жан му направиха Майдан | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди