изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 7 ЮЛИ

Любовницата е като непознат коктейл - пиеш ли го дълго, пак ти се иска една гроздова с шопска салата!



ОВЕН - Ще проявите по-висока активност в бизнес-делата си, предвид засиленото търсене по това време на годината. На работното място ще се изявите с нови идеи, и с тях ще затвърдите авторитета си.
ТЕЛЕЦ –  Ще ви занимават парични и семейни проблеми. Не се гневете и не предизвиквайте спорове. Погрижете се нуждите на по-младите членове на семейството да бъдат уважени, за да има мир.
БЛИЗНАЦИ - Водени от желания и интереси, ще насочите активността си в една или друга посока. Едно ново чувство ще направи романтичните Близнаци по-нежни и добри.
РАК - Бъдете предпазливи при разговорите си днес. Много вероятно е някой да се опита да използва думите ви за да ви злепостави. Ваш приятел ще ви помогне да преодолеете личен проблем.
ЛЪВ - Денят ще е добър за повечето представители на знака. С присъствието си успявате едновременно да бъдете естествени и дипломатични, което ви придава неотразим чар.
ДЕВА – С радост ще установите, че всичко, което до сега ви е пречело вече го няма. Възможно е вниманието ви да бъде ангажирано от някоя нова страст.
ВЕЗНИ - Справяте се успешно с всички задачи, които ви предстоят през този ден. Очаквате добри отзиви за работата си досега и ги получавате, макар и с леко закъснение.
СКОРПИОН - Вниквайте и в дребните неща за да си гарантирате успеха. С партньорите си обсъждайте детайлите и добре синхронизирайте ходовете си.
СТРЕЛЕЦ - С различни очаквания и нагласи ще започне деня за повечето от вас. Деловите Стрелци ще насочат вниманието си върху бизнес-задачите, чрез които ще подобрят финансите си.
КОЗИРОГ – Покажете благородство на характера си и благодарете на онези, които ви подкрепят и същевременно остават в сянката ви, грижейки се за вашето развитие.
ВОДОЛЕЙ - Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат към кого да се обърнете и на кого да се доверите. Децата ви очакват повече внимание, предвид общото доволство, което изпитвате взаимно.
РИБИ - Подхождате положително към всяко нещо, с което се сблъскате и това до голяма степен определя и добрите резултати, които постигате.

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Талисманите на любовта
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди