изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:07 EEST
НАД 90 % ОТ ЛЕТОВНИЦИТЕ В АЛБЕНА СА ИЗБРАЛИ „ОЛ ИНКЛУЗИВ“    
Туризъм Коктейли с пенливо вино са хитът на това лято в Албена, съобщи Георги Трифонов - мениджър ресторанти в най-големия курорт по Добруджанското Черноморие Албена . Най-модерните питиета за горещото време това лято са на винена основа - „Апероу шприц” и „Хуго”. И двата съдържат пенливо вино и сода.

Новост в предлагането на Албена през последните години е суши. То може да се намери както в ресторанта на петзвездния хотел „Фламинго град“, така и в бар „Ганвие” на плажа в Албена. Курортът организира и курсове, водени от майстор-сушист, на който ентусиастите могат да се научат да правят суши. 
Част от рибата в курорта, по традиция се доставя за ресторантите в Албена, е от Гърция.
От летовниците в Албена над 90 % са предпочели да почиват по формулата „ол инклузив”. Продължават да я предпочитат, защото им дава сигурност за разходите по изхранването по време на ваканцията.
7-8 са основните ястия, които се предлагат на различните хранения, както и барбекю, има 10 вида салати. Ястия от риба присъстват на всяко хранене. От тази година формулата „ултра ол инклузив” не се предлага в Албена, съобщи още Георги Трифонов. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди