изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:47 EEST
НОВА АНКЕТА НА НДТ И ndtnews.hopto.org ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ НАГЛАСИ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ    
ОбществоПриближаваме се края на президентския мандат на Росен Плевнелиев. Изтече достатъчно време, за да можем да дадем личната си оценка за дейността му във вътрешен и международен план. При това вече се публикуват и нагласи за преизбирането му за втори мандат. Особено ярки бяха изявленията на президента по време на правителството на Орешарски, както и относно гражданската война в Украйна, особено по отношение на Русия. НДТ и ndtnews.hopto.org ви предлагат нова анкета. Тя е:



В края на президентския мандат, приемате ли, или не Росен Плевнелиев като Ваш и на всички българи президент и ще го подкрепите ли за нов мандат?
1. Да
2. Не
3. Не ме интересува
Анкетата по традиция е на първата страница на сайта ни, вдясно. Участието в нея е анонимно, можете да правите и коментари. Анкетата можете да коментирате и във фейсбук страницата ни, както и във фейсбук групата ни ДОБРУДЖАНЦИ, където броят на приятелите ни е съотвотно 5000 /но върха на лимита/ и над 15 100 /тук те се увеличават всеки ден/.
Приятен ден с НДТ, ndtnews.hopto.org, фейсбук страницата ни и група ДОБРУДЖАНЦИ! И късмет!

Ето и резултатите от затворената вече анкета за президента Плевнелиев:

Одобрявате ли или не отказа на президента Плевнелиев да присъства на парада в Москва по повод 70-годишнината от победата над фашизма?

1. Да 38 (14,02%)
2. Не 94 (34,69%)
3. Не ме интересува 139 (51,29%)


 


Сходни връзки

НОВА АНКЕТА НА НДТ И ndtnews.hopto.org ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ НАГЛАСИ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди