изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:42 EEST
ДЕВНЯ, ИНТЕР (ПЛАЧИДОЛ) И РУСЕ ВЛИЗАТ В СЕВЕРОИЗТОЧНА „В“ ГРУПА    
СпортХимик (Девня), Интер (Плачидол) и Русе ще играят в Североизточна „В“ група от новия сезон. Трите отбора вече са подали заявки за участие в ЗС на БФС (Варна) и са подсигурили бюджети, съобщава petel.bg.

„Кметът Атанас Кузев ни обеща да осигури 80 000 лв. Община Девня пък ще поеме транспорта за мачовете. При победа у дома и на чужд терен момчетата ще прибират по 100 лв., а при равен като гости – по 50“, заяви за „Народно дело“ играещият треньор на девненци Николай Кателиев. Той допълни, че започват лятна подготовка в понеделник, като ще тренират на обновения стадион в кв. „Повеляново“, където и ще домакинстват в третия ешелон. Николай разкри още, че е убедил брат си Диян да се върне в тима. Ще има и 5-6 попълнения от Варна, а останалите 10-15 футболисти ще са местни.

Интер пък е селектиран от студенти в Американския колеж в Добрич. Води ги бившият треньор в школата на Черно море Радо Боянов. Неговите подопечни ще приемат гостите си в с. Плачидол или на стадион „Дружба“ в Добрич.

За Русе ще играят млади момчета, които са отпаднали от състава на Дунав. Тимът ще домакинства на градския стадион.

 


Сходни връзки

ДЕВНЯ, ИНТЕР (ПЛАЧИДОЛ) И РУСЕ ВЛИЗАТ В СЕВЕРОИЗТОЧНА „В“ ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди