изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:47 EEST
ДРАМИТЕ В Б ГРУПА ПОЧНАХА    
СпортНовото първенство в "Б" група може да започне с 15 отбора, а не с 16, като при това положение още на старта ще има един почиващ тим. Причината е, че участието на Локомотив Мездра е под въпрос.

Клубът има сериозни финансови затруднения. Именно заради липсата на финанси голяма част от титулярите напуснаха, а от ръководството още им дължат заплати. Освен това Общината в Мездра спря кранчето на Локомотив и участието на водения от Иван Редовски отбор е под сериозна въпросителна.

За днес "железничарите" имаха насрочена контрола със Спартак Плевен, но вече уведомиха съперника, че няма да се явят на мача заради проблемите.

Последните информации гласят, че амбициозният Септември София, на когото Николай Митов стана треньор, иска лиценза на клуба от Мездра, но това е малко вероятно да се случи. Основната причина е, че жребият за „Б“ група вече е изтеглен, което означава, че срокът за подаване на заявки за участие във втория ешелон е изтекъл.

 


Сходни връзки

ДРАМИТЕ В Б ГРУПА ПОЧНАХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди