изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:45 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 7 юли, около 09:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Кочмар село Жегларци, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Лада” със силистренска регистрация при маневра завой на ляво отнема предимството на лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадала возещата се в лек автомобил „Пежо” С.Х. (39 г.) от град Тервел, която е настанена в МБАЛ Добрич с фрактура на горен крайник, без опасност за живота. Водача на лек автомобил „Лада” Г.Н. (72 г.) и водача на лек автомобил „Пежо” Д.Д. (51 г.) са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация отчита отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

 

На територията на ОД на МВР са регистрирани 4 пожара без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

 

На 7 юли, около 14:45 часа е получено съобщение за пожар в житен масив в землището на с. Дуранкулак, обл. Добрич. Изпратените екипи съвместно със служители на ЗК Дуранкулак успяват да потушат огъня в 17:00 часа. Вследствие на пожара са унищожени 200 дка пшеница, спасени са прилежащите 2 250 дка от житния масив и полезащитен пояс от 100 дка. Причината за възникването на инцидента е късо съединение в далекопровод.

 

08.07.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди