изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:03 EEST
БОРИСОВ ХЛЕНЧИ И СЕ ГЪРЧИ ПРЕД ПУТИН. ШУБЕТО ОТ „РУСКОТО РЕСТО“ Е ГОЛЯМ СТРАХ    
Новини„Моля се на Бог /бележка на АФЕРА: Хубаво е пак, че не е казал за Бог – „Началника“ точно пред руската ТАСС/ за това големите началници в Брюксел и Вашингтон да се разберат помежду си и да отменят санкциите срещу Русия. Сега е време на санкции. От една страна, има ограничения на Европейския съюз по отношение на Русия, а от друга има и санкции, наложени на ЕС от страна на Москва. Всички губим от тази ситуация.

 Санкциите не могат подобрят ситуацията на нито една държава. В огромна степен обстановката изнервя и ръководството в Москва. Не е случайно, че руският президент Владимир Путин направи доста остри изказвания по наш адрес. Той е убеден, че има причини за такива думи. Ние сме невинни жертви и отношенията с Русия станаха прохладни. Опитваме се да направим максимума за възстановяване на нормалните отношения, които имат отдавнашни традиции и от чието разрушаване търпим загуби“, казва Бойко Борисов в интервю пред главния редактор на руската агенция ТАСС Михаил Гусман.

Ти, да го видиш „невинната жертва“ Бойко Методиев Борисов!
Шубето от „руското ресто“ е голям страх, а Бойко Методиев Борисов, както е известно никак не е смел. Даже напротив.
Както писа първа и единствена АФЕРА за „руското ресто“, което върви за Делян Пеевски и Бойко Методиев Борисов – още ще кляка Борисов, още, и ще лази даже, по очи. Жалкото е, че „невинният“ Борисов, НЕ САМО заради огромните гепани кинти покрай Южен поток, подложи на „руско ресто“ и целия български народ.
Борисов правел всичко за подобряване на отношенията с Русия. Че кой им разказа играта на тия отношения, бре? Не беше ли Борисов и тъпоумното му правителство, пълно с платени мекерета на чужди служби и държави!?
Сега хленчи Борисов, гърчи се, прави се на путинист, чак до покъртване.
Обаче. Москва не вярва нито на сълзи, нито на сополи.

http://afera.bg

 


Сходни връзки

БОРИСОВ ХЛЕНЧИ И СЕ ГЪРЧИ ПРЕД ПУТИН. ШУБЕТО ОТ „РУСКОТО РЕСТО“ Е ГОЛЯМ СТРАХ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди