изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-09-25 @ 22:44 EEST
ОТГОВОРЪТ ЩЕ ВИ ШОКИРА: ДАТСКИ ЛЕКАР РАЗКРИВА – НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРИЧИНИТЕЛ НА СМЪРТ В СВЕТА Е…    
КоментариПитър Гоче, датски професор и специалист по вътрешни болести с диплома по биология и химия издаде книга под името „Смртносни лекарства и организираната престъпност на фармацевтичната индустрия“  (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), с която предизвика големи полемики в света, тъй като в тази книга той открито разказва за голяма конспирация срещу човечеството че точно фармацевтичната индустрия всъщност е убила повече хора, отколкото всички войни заедно.

Както казал, фармацевтичната индустрия продава токсини а не лекарства и то отрови, подкрепено с доказателства, официално трети причинител на смърт в света, но истината е още по-мрачна и ужасна.

Неговите изявления биха преминали почти незабелязани, ако този лекар е всеки. Но не е, този лекар е публикувал над 450 статии в Скопус, най-големата световна база документи и коментари, над 50 статии в BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine, New England Journal of Medicine и около 200 творби в най-голямата научна платформа -WOS.

Цитиран е над 30 хиляди пъти и съавтор е на многобройни научни изследвания, както и в цял свят този лекар се радва на голяма почит.Поради това предизвика шок и неверие, когато разкри голямата тайна.

В книгата пише, че третият по големина причинител на смърт са лекарствата, след рака и сърдечните заболявания (които също са причинени от фармацията и други токсини). И това са лекарства, които ежедневно се приемат с рецепта или без, все пак.

„Пациентите вярват на своите лекари, а лекарите предписват лекарства, само от аптеката, или производителя, с които работят в тясно сътрудничество с властите и идеите за намаляване на броя на хората на земята. Данните за клинични изследвания, които провеждат, се финансират от едни и същи хора, които стоят зад тази индустрия, и са недостъпни за обществеността, а публикациите в списанията често са изменени или фалшиви. Тестванията на нови лекарства не се изпълняват както трябва, а правителствените агенции не вършат работата честно, а са преплетени с множество конфликти на интереси. Политиците, както казват,  е лесно да се подкупят, а здравите и болните лесно да се излъжат „, пише Гоче./petel.bg

http://politikata.net

 


Сходни връзки

ОТГОВОРЪТ ЩЕ ВИ ШОКИРА: ДАТСКИ ЛЕКАР РАЗКРИВА – НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРИЧИНИТЕЛ НА СМЪРТ В СВЕТА Е… | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди