изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:29 EET
ХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ


Овен - Ангажирането ви с много задачи вероятно ще осуети плановете ви, но вие решавате това. Ще имате подкрепа, стига да я потърсите от точните хора.

Телец - Добре ще е да не пестите усилия днес на работното място, тъй като ви очакват успехи, но и доста работа. Налице са всички шансове да постигнете целите си, но ще трябва да ги преследвате неотклонно

Близнаци - Около вас ще има хора, които ще ви накарат да се замислите. Подновете познанствата си с личности, които биха могли да ви бъдат полезни за бъдещите ви проекти

Рак - С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша.

Лъв - Може да навредите на отношенията си с околните, ако вземате решения от общ интерес сами. Добре е да правите и компромиси със себе си в името на общата работа.

Дева - Срещи с интересни хора и обсъждане на вълнуващи ви въпроси. Изпълнени сте с желание да успявате и резултатите скоро ще го потвърдят.

Везни - Вече се чувствате по-уверени и сигурни в себе си. Със замах ще ръководите делата си,.като няма да се поддавате на тези от разстояние.

Скорпион - Ще работите по нови и важни неща, разгръщайки потенциала си. Полезните ви контакти и сфери на дейност ще задълбочат познанията ви и ще ви доближат до желаната цел.

Стрелец - Може и да срещнете трудности, но се отказвайте от заплануваното днес. Налице са всички предпоставки проектите ви да се осъществят успешно

Козирог - В много изгодна позиция сте и можете да си позволите пълна свобода на действие. Не изневерявайте на стила си и всичко ще бъде наред.

Водолей - Рутинни занимания или стартиране на нова работа са сред възможностите на деня. Цените свободното си време и в тази връзка ще се подготвите за предстоящите почивни дни

Риби - На прага сте пред сериозна промяна на бъдещето си. Обмислете добре даденостите, като не пренебрегвате дребните детайли.

Зодиите: Какво ви чака през лятото?

Въздушните зодии са най-упорити

Как ревнуват мъжете от различните зодии

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди