изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:29 EEST
Жертвите под срутената казарма в Омск станаха 18 (ВИДЕО)    
По света Броят на жертвите от срутената казарма в селището Светли в покрайнините на Омск продължава да се увеличава. Спасителите са открили телата на няколко войници. Общият брой на загиналите до този момент достигна 18 души, съобщава LiveNews.

При срутването под отломките на сградата са били 45 души от общо 337, които в този момент са се намирали в казармата. До този момент са спасени 22 души, повечето от които в момента се намират в болница. Много от тях са в тежко и много тежко състояние. Съдбата на други петима продължава да е неизвестна.

Руското Министерство на отбраната съобщава, че в момента за настаняване в болниците в Москва са подготвени 30 пострадали военни. Те скоро ще бъдат откарани от Омск за руската столица с военен самолет със специално оборудване. След като самолетът кацне в Москва, всички военни от учебния център ще бъдат настанени за изследване и лечение в централните военни болници „Бурденко” и „Вишневски”, се казва още в съобщението.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Жертвите под срутената казарма в Омск станаха 18 (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди