изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:23 EET
Орален секс при жени-как да го подобрите    
Любопитно Оралният секс при жените, може да постави началото на една незабравима вечер. Но за съжаление, не е толкова лесно, колко ни се иска, тъй като е много чувствителна зона и трябва да действате деликатно. Ако успеете да овладеете някои прости техники, ще можете да накарате вашето момиче да изпита наистина мощен оргазъм. Почти няма жена, която да не харесва оралната любов.

Клиторът е много чувствителен, за да му бъде правена директна стимулация още в началото. Много мъже ентусиазирани от силната си възбуда правят точно това. Директно се насочват към него, а това в някои случаи може да се окаже неприятно за жената. Главичката на клитора е защитен от малка външна качулчица, която го предпазва от пряк допир. Не е необходимо веднага да оголите клитора, когато правите орална любов на партньорката си. Това може да предизвика дискомфорт и в някои случаи дори болка. Не забравяйте, че трябва да се стараете да я държите до точка близка до оргазма. Вижте няколко техники, за оптимално добър орален секс.

1.Метла

Тя винаги ще се наслаждава на това движение и така ще я накарате да се чувства страхотно. Това трябва да е неизменна част от началото на оралната любов. Езикът ви трябва да се намира от едната страна на нейния клитор и с леки движения да го преместите от другата страна. Извършването му напомня метене, за което е и получило това име.

2.Кръгове
Това също е приятна и предпочитана техника за орален секс. Обикновено се използва и като основна, защото по този начин се стимулира цялата област около клитора. Трябва да разположите вашия език върху главичката на клитора, като при движението се стараете да описвате кръг около него. Това може да бъде както по часовниковата стрелка, така и обратно на нея.
Така ще я накарате да изпита голямо удоволствие защото по този начин се стимулира не само клитора, но и цялата област около него.

3.Засмукване
За това движение е задължително вашата партньорка да бъде напълно възбудена. Засмукването на клитора твърде рано може да предизвика болка и да сложи край на любовната игра. Не забравяйте, че тази зона е много деликатна. Засмуквайте все едно пиете от сламка и запомнете, че непрекъснато е необходимо да следите за сигналите, които изпраща нейното тяло. Ако по време на този вид движение забележите, че леко се отдръпва или се опитва да нагласи позата си, значи нещо не е наред и трябва да намалите натиска или да смените техниката.

4.Изписване на букви

Може би сте чували за тази техника, но нека споменем и нея, за тези, които са я забравили. Този начин на орална любов изисква езикът ви да бъде малко по-твърд и заострен. Поставете го от едната страна на нейния клитор и започнете да изписвате буквите А,Б, В. Този метод дава усещането за кръговите усещания за които вече стана дума, но разликата е в това, че при „изписването“ на буквите езикът ви стимулира както качулката, която обгръща клитора, така и самия него. Това ще я накара да се чувства божествено. Само тези три букви са напълно достатъчни за клиторната стимулация стига да усетите ритъма по, който да ги правите. Имайте предвид, че не всички дават достатъчен контакт на зоните върху и около клитора. /themainline.bg
http://dnesplus.bg

ОРАЛЕН СЕКС

ОРАЛНА ЛЮБОВ

 


Сходни връзки

Орален секс при жени-как да го подобрите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди