изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:10 EEST
ПРИКЛЮЧВА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПРЕТОВАРНА СТАНЦИЯ ЗА ОТПАДЪЦИ В ТЕРВЕЛ    
Екология   До края на юли ще приключи изграждането на претоварната станция за битови отпадъци в град Тервел, съобщи заместник-кметът на добруджанската община Дияна Илиева.

   Финансирането е по Оперативна програма „Околна среда”, а за разплащанията Община Тервел сключи договор за кредит с Фонд ФЛАГ. Оборудването на претоварната станция е доставено , предстои монтажът му.
   Претоварната станция включва изграждане на битова сграда с КПП, гараж и автомивка, ограда с бетонови колове и оградна мрежа, дезинфекционна вана, кантар за автомобили, подпорна стена, трафопост, външна ВиК-мрежа, довеждащ път, външно кабелно трасе, външен захранващ водопровод и др. Ще се монтират автомобилни везни, трансформатор, дизелов агрегат, ел. табла.
   На претоварната станция ще се събират и пресоват отпадъците от общините Тервел в област Добрич и Никола Козлево от област Шумен. Опакованите отпадъци от двете общини ще се извозват до депото в с.Стожер. НДТ


 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧВА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПРЕТОВАРНА СТАНЦИЯ ЗА ОТПАДЪЦИ В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди